×

Kód: OB17134

Značka:

(16)

Digitálna váha do 500g s presnosťou 0,01gZobrazované jednotky: g / oz / ozt / dwt / ct / gn / tlRozmer vážiacej plochy: 10cm x 10cms dvomi miskami na váženie (10cm x 10cm a 13cm x 11cm)Funkcia TAREPodsvietený displejAutomatické vypnutieVážiaca plocha z nerezovej oceleFunkcia počítania kusov

Cena 23,99 €
Viac
Skladom

Kód: OB15828

Značka:

(2)

Ultra prenosná mini presná digitálna váha1,8-palcový LCD podsvietený displejMaximálne zaťaženie / váha: 100 gramovMinimálna detekovateľná hmotnosť: 0,01 gramRozlíšenie / krok: 0,01 gramAuto-off funkcia - vypne, po 30 sekúndách bez váženiaKožené púzdroNapájané 2x AAA batériami (nie sú súčasťou balenia)

Cena 17,99 € Základná cena 19,99 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: OB17102

Značka:

(0)

LR41 / AG3 batériaAlkalickánapätie: 1,5Vnominálna kapacita: 30mAhpriemer 7,8mmhrúbka 3,6mm

Cena 0,20 €
Viac
Vypredané

Kód: OB17151

Značka:

(9)

Závesná váha, do 50kg s podsvieteným LCD displejomOceľový závesný hák a oceľová rukoväťdvojité rozlíšenie: 0-10 kg rozlíšenie 5g, 10-50kg rozlíšenie 10gpodporované jednotky: kg, lb, oz, JINfunkcia tareautomatické vypnutie po 2 minutách nečinnostinapájanie: 2 x AAA batérie (sú súčasťou dodávky) meranie teploty

Cena 11,99 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Vladimír T.
24.05.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchlosť vybavenia a dodania.
Avatar Miroslava P.
21.05.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlost a kvalita produktov
Avatar Zuzana Š.
30.05.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Jednoduchá objednávka, korektná komunikácia, rýchle dodanie, úplná spokojnosť
Avatar Ivan Š.
29.05.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
seriózne jednanie hľadanie individuálneho riešenia osobný prístup rýchle dodanie tovaru široký sortiment
Avatar Alexander P.
17.05.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Veľmi rýchle dodanie tovaru.
Slabiny:
Žiadna

Podmienky ochrany osobných údajov

I. Základné ustanovenia

  1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je JADO Trade s. r. o. IČO 47172983 so sídlom Bernolákovská 1288/62, Ivanka pri Dunaji, 90028, Slovenská Republika (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

  2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú

    adresa: Bernolákovská 1288/62, Ivanka pri Dunaji, 90028, Slovenská Republika

    email: info@jadotrade.sk

    telefón: 00421 949 118 671

  3. Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

  4. Prevádzkovateľ vymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov. Kontaktnými údajmi zodpovednej osoby sú: Marek Dóza - marek@jadotrade.sk

II. Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.

  2. Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

III. Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

  1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je

  • plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,

  • oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona,

  1. Účelom spracovania osobných údajov je

  • vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,

  • zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít.

  1. Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona. S takým spracovaním ste poskytol/la svoj výslovný súhlas.

IV. Doba uchovávania osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje

  • po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).

  • po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 3 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.

  1. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

V. Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

  1. Príjemcovia osobných údajov sú osoby

  • Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,

  • zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e- shopu,

  • zaisťujúce marketingové služby.

  1. Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii. Príjemcovia osobných údajov v tretích krajinách sú poskytovatelia mailingových služieb / cloudových služieb.

VI. Vaše práva

  1. Za podmienok stanovených v Zákone máte

  • právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,

  • právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,

  • právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,

  • právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,

  • právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,

  • právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. I týchto podmienok.

Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

VII. Podmienky zabezpečení osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.

  2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrení k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe

  3. Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

VIII. Záverečné ustanovenia

  1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

  2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

  3. Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25.5.2018.